Nieuws
vr 15 februari 2019
Transfer Talks: Groningen ziet Mahi transfervrij verkassen naar FC Zürich
Als het niet via de winterse transferwindow lukt, dan maar alvast vastleggen voor het volgende seizoen. FC Zürich heeft Mimoun Mahi vanaf komende zomer voor maximaal drie seizoenen op de loonlijst staan.
vr 15 februari 2019
Pérez: 'Rekenen op hem, willen met hem geschiedenis gaan schrijven'
Borussia Dortmund nam Achraf Hakimi in principe tot medio 2020 over van 'de Koninklijke', uit een recent gesprek van voorzitter Florentino Pérez wordt duidelijk dat de Marokkaans-international nog altijd terug verwacht wordt.
vr 15 februari 2019
'Raiola, Mendes en Janssen willen óók Ihattaren in hun stal'
Wereldwijd bekende spelersmakelaars proberen de nog maar 17-jarige groeibriljant van PSV aan zich te binden, en dat terwijl Mohammed Ihattaren allang voorzien is.
wo 13 februari 2019
Brands lovend: 'Zou hem morgen bij Everton willen, zo goed is hij'
Na op de nominatie te staan bij onder andere Chelsea, Manchester City, FC Barcelona en Internazionale heeft ook Marcel Brands zijn oog laten vallen op de talentvolle middenvelder. De voormalige technisch eindverantwoordelijke van PSV, tegenwoordig directeur spelersbeleid bij Everton, voorspelt een mooie toekomst voor Mohammed Ihattaren.
wo 13 februari 2019
Arryadia: 'Malawi - #TeamMarokko naar voren geschoven door beide bonden'
Hierdoor krijgt het 'sterrenensemble' van bondscoach Hervé Renard iets meer voorbereidingstijd voor het treffen met Argentinië, dat staat gepland op de 26e van komende kalendermaand.
di 12 februari 2019
STEM: En-Nesyri genomineerd voor Beste speler van speelronde 23 in La Liga
Met zijn hattrick tegen Real Betis is Youssef En-Nesyri één van de vier gegadigden voor de verkiezing voor 'Beste Speler van speelronde 23 in La Liga'
di 12 februari 2019
'Hij brak met zijn belofte aan mij, daardoor was het voor mij klaar'
Als het aan Medhi Benatia zelf had gelegen dan was zijn avontuur bij Juventus zeer zeker niet voortijdig geëindigd. Het was oefenmeester Massimiliano Allegri die de centrumverdediger een ander plan in het vooruitzicht stelde dan uiteindelijk het geval bleek te zijn.
di 12 februari 2019
'FRMF berekent peperdure 'interlanddeal' met Argentinië door aan de eigen supporter'
Mocht bondscoach Lionel Scaloni zijn 'eyecatcher' Lionel Messi zo ver krijgen om weer zijn rentree te maken, dan is de Marokkaanse voetbalbond FRMF genoodzaakt maar liefst €1,1 miljoen over te maken naar de collega's van de AFA.
ma 11 februari 2019
UITGELICHT: 'Taarabt legt verhuuroptie aan Saoediërs naast zich neer'
Na eerder te hebben aangegeven niets te zien in contractontbinding bij zijn huidige werkgever, zou Adel Taarabt onlangs ook een duidelijke 'nee' hebben verkocht aan de Saoedische middenmoter Al Fateh.
ma 11 februari 2019
Botola Pro: MAT Tétouan vindt in Sektioui nieuwe hoofdcoach, contract voor 1,5 seizoen
De in Fès geboren voormalige international kan zich met ingang van vandaag gaan bezigen met een nieuw avontuur op de Marokkaanse velden, de komende periode draagt hij zorg over de mogelijke sportieve opleving van MAT Tétouan.
ma 11 februari 2019
Botola Pro: DHJ Jadida komt na ontslaan Velud uit bij 'clubhopper' Zaki
De man die inmiddels al een tijdje 'trainer af is' kan zich opmaken voor een dienstverband bij zijn negende werkgever in de Marokkaanse competitie Botola Pro, Badou Zaki zal naar verluidt vanmiddag gepresenteerd worden aan pers en publiek.
ma 11 februari 2019
Transfer Talks: 'Mahi alsnog richting uitgang Groningen, op weg naar Zwitserland'
De Marokkaans-international zou slechts enkele stappen verwijderd zijn van een definitieve overgang naar de Zwitserse Super League.