Nieuws
zo 10 februari 2019
Loftrompet voor Ihattaren: 'Is verder dan Afellay op die leeftijd'
Met nog slechts 25 speelminuten in de benen in de Eredivisie kan Mohammed Ihattaren nu al rekenen op bewondering uit verschillende hoeken van het Nederlandse voetballandschap. Het jeugdexponent van de Eindhovenaren is de op drie na jongste PSV-debutant aller tijden, thuis tegen FC Groningen (red. 2-1 zege) maakte hij zijn eerste opwachting namens de formatie die hem opleidde.
do 07 februari 2019
Voormalig beleidsman #TeamMarokko zwaait af: 'Het is genoeg geweest'
In gesprek met de NOS bevestigt Pim Verbeek het eerdere bericht van zijn huidige werkgever, als bondscoach van de nationale ploeg van Oman breit de inmiddels 62-jarige Rotterdammer een einde aan zijn bewogen trainerscarrière.
do 07 februari 2019
Achahbar in genade aangenomen: 'Kan nog van meerwaarde zijn'
Na een verbanning van ruim drie weken mag de 25-jarige spits zich gaan opmaken voor zijn sportieve rentree in de Keuken Kampioen Divisie. Anders dan teamgenoot Brahim Darri, verhuurd aan competitiegenoot FC Den Bosch, kan Anass Achahbar wel rekenen op het vertrouwen van coach Jack de Gier.
do 07 februari 2019
FIFA Ranking: 'Wedstrijdloos' #TeamMarokko zakt met drie plaatsen op wereldranglijst
Met geen wedstrijd in de benen moet het keurkorps van Hervé Renard zich toch schikken in deze minder positieve update van de Ranking van de FIFA.
wo 06 februari 2019
'Personen dichtbij de bond, zij proberen mij de stoelpoten af te zagen'
De Fransman spreekt zich in felle bewoordingen uit over de continue stroom aan foutieve berichtgeving over zijn persoon, uitgaande van wat er vaak in de media gedeeld werd zou de keuzeheer van #TeamMarokko allang geen oog meer hebben voor zijn huidige job.
wo 06 februari 2019
#Talentscout: 'Alom belangstelling uit Europese top voor Ihattaren'
Voorlopig kan PSV zijn jeugdexponent voor maximaal drie seizoenen vastleggen, dit vanwege de contractrestrictie die minderjarige spelers beschermt van de willekeur van clubs.
wo 06 februari 2019
'Wil m'n kinderen in islamitische omgeving laten opgroeien, vandaar Al-Duhail'
Voor Medhi Benatia was dit de beste keuze, gezien het feit Massilimiano Allegri niet thuis gaf en hij zich in de herfst van zijn carrière bevindt, kwam de handreiking van het Qatarese Al-Duhail SC precies op tijd.
wo 06 februari 2019
Arryadia: 'FRMF wijkt voor #TeamMarokko - Argentinië uit naar Tanger'
Niet Rabat maar Tanger zal gastheer zijn voor dit interessante oefenaffiche, op de 26e van komende kalendermaand krijgt het keurkorps van Hervé Renard dan te maken met een sparringpartner van formaat.
za 02 februari 2019
UPCOMING: 'Kampioen van La Liga treft competitiewinnaar Botola Pro'
Een Supercup maar dan tussen de kampioenen van twee verschillende competities. Uitgaande van wat momenteel de ronde doet in de Marokkaanse en Spaanse media is men op de achtergrond druk in de weer om zo'n commercieel affiche van de grond te krijgen.
za 02 februari 2019
Tedesco: 'Hij heeft zo veel potentie maar de bal ligt uiteindelijk bij hem'
Het botert al geruime tijd niet tussen Amine Harit en zijn oefenmeester Domenico Tedesco, wel lijkt de Marokkaans-international nu op de goede weg terug.
za 02 februari 2019
Afrika Cup U23: Wotte met 24-koppige selectie trainingskamp #JongMarokko
De Nederlander is al geruime tijd bezig om zijn beloftenploeg klaar te stomen voor de eerste horde in aanloop naar het verzilveren van een startbewijs voor de Afrika Cup U23. Dat eindtoernooi wordt in het najaar afgewerkt in Egypte, tevens gastheer van de Afrika Cup voor A-elftallen.
vr 01 februari 2019
Advocaat onverbiddelijk: 'Hij gaat niet meer bij FC Utrecht spelen'
De Marokkaans-international heeft het flink verbruid bij zijn tijdelijke werkgever, de aanvaller komt niet meer in actie in Stadion Galgenwaard.