Nieuws
za 16 maart 2019
Debutant Tuhami: 'Een oproep waar ik héél lang naar toe heb gewerkt'
Aldus de man die afgelopen zondag nog onder toeziend oog van bondscoach Hervé Renard wist te scoren tegen Real Madrid (red. 1-4) namens de club die hem opleidde, Real Valladolid.
za 16 maart 2019
FRMF start met (online) kaartverkoop #TeamMarokko - Argentinië
Alles wat je moet weten over de nog te starten kaartverkoop voor dit aantrekkelijke vriendschappelijke affiche van het Marokkaanse elftal.
do 14 maart 2019
Transfer Talks: 'Liverpool in de markt voor Ziyech, evenals Leicester City'
Een prima transfergerucht om de avond mee af te sluiten. Naar verluidt, zo onderschrijft het Britse Bleacher Report, kan de Marokkaans-international uitkijken naar concrete belangstelling vanuit de Premier League.
do 14 maart 2019
OVERZICHT: het complete interlandprogramma van #TeamMarokko
Ontmoetingen met Malawi en Argentinië tegen het einde van deze maand, met het oog op de FIFA-Ranking dus cruciale peilmomenten voor de huidige staat van het Marokkaanse elftal.
do 14 maart 2019
UNAF: Larguet doet beroep op 21 #TeamMarokko U15-internationals
Voor de lichting U15-internationals staat er binnenkort een interessant toernooi op het programma. Op Algerijnse bodem treft men dan wellicht de leeftijdsgenoten uit respectievelijk Tunesië, Libië, Egypte of Algerije.
do 14 maart 2019
Afrika Cup 2019: Selectie Malawi bekend, eerstvolgende opponent #TeamMarokko
Op papier de absolute underdog, blijft Malawi toch een niet te onderschatten tegenstander tijdens dit laatste kwalificatieduel in aanloop naar de Afrika Cup van 2019.
wo 13 maart 2019
Saïss: ‘In welke competitie hij ook speelt, Medhi blijft onze aanvoerder’
Al vertoeft een groot deel van de internationals in het lucratieve Midden-Oosten, dat maakt het volgens Romain Saïss niet dat er verschuivingen plaats moeten vinden binnen #TeamMarokko.
wo 13 maart 2019
MARCA: 'Bayern wil Ziyech, Valencia CF zet zinnen op Mazraoui'
Het doorgaans goed ingevoerde MARCA pakte gisteravond uit met opmerkelijke transferprimeurs. Liefst twee spelers zouden volgens het Spaanse voetbalplatform uit kunnen kijken op concrete interesse van niet de minste clubs.
wo 13 maart 2019
PAS Lamia 1964 ontdoet zich van Mastour, contract ontbonden
Zijn avontuur op de Griekse velden is met deze ontbinding van zeer korte duur geweest. Slechts zes keer kon PAS Lamia gebruik maken van de diensten van Hachim Mastour.
di 12 maart 2019
Kwestie Ihattaren: 'Hebben die Marokkanen verstand van voetballen dan?'
Toen ze óók bij Veronica Inside lucht kregen van de ogenschijnlijke interesse van de Marokkaanse voetbalbond FRMF in Mohammed Ihattaren, was het wederom één van man die zich scherp uitliet.
ma 11 maart 2019
Afrika Cup U23: Mendyl mag zich melden bij Wotte's #JongMarokko
Anders dan de afgelopen maanden werd gesuggereerd krijgt de Nederlander enkel de beschikking over Schalke 04's Hamza Mendyl voor dit belangrijke kwalificatietweeluik tegen DR Congo.
ma 11 maart 2019
DEFINITIEVE SELECTIE: Renard doet beroep op een drietal debutanten
Geduld wordt beloond, maandagavond kwam de Marokkaanse voetbalbond FRMF met het definitieve lijstje voor de aankomende wedstrijdaffiches van #TeamMarokko.