Nieuws
do 10 januari 2019
UITGELICHT: 'Harit op transferlijst Schalke 04 na nachtelijk uitstapje in Porto'
Tot hier en niet verder dacht men in Gelsenkirchen, de Marokkaans-internationals maakten het met nog enkele andere teamgenoten te bont en kunnen zich nu scharen tot een select groepje wat richting de uitgang van 'Die Königsblauen' wordt gedreven.
wo 09 januari 2019
Transfer Talks: 'Chahechouhe krijgt onderdak bij Rizespor, clubs bereiken akkoord'
De bij de A-selectie van Fenerbahce verbannen Aatif Chahechouhe kan zijn sportieve rentree gaan maken in de Turkse Süper Lig, nu mogelijk in de kleuren van hekkensluiter Rizespor.
wo 09 januari 2019
Assaidi 'back in business', vleugelspits na lange tijd weer volledig fit
We waren hem bijna vergeten maar Oussama Assaidi kan weer opgesteld worden namens FC Twente, de Marokkaans-international kampte bijna een jaar lang met de gevolgen van een zware knieblessure.
wo 09 januari 2019
Transfer Talks: 'Voormalig Marokko U20-international mag op proef bij Wydad'
Het jeugdexponent van AA Gent mag zich opmaken voor een uitdagende week op de Marokkaanse velden, Wydad Casablanca doet een handreiking aan de speler die Marokko U17 in 2013 nog vertegenwoordigde op het WK U17 in de Verenigde Arabische Emiraten.
wo 09 januari 2019
Transfer Talks: 'Veteraan Kharja in gesprek met AC Milan namens Benatia'
Tegen het zere been van 'de Oude Dame' wordt er op de achtergrond druk onderhandeld met geïnteresseerde partijen. Waar Medhi Benatia eerder vertegenwoordigd werd door Moussa Sissoko, is het nu oud-international Houcine Kharja die de belangen behartigt van de Marokkaanse routinier.
wo 09 januari 2019
#TeamMarokko: 'Renard en Lekjaa maken zich hard voor het strikken van Diaz'
Ondanks het herhaaldelijk weigeren van de entourage van Brahim Diaz blijft men in Rabat volharden, zowel de bondscoach als de bondsvoorzitter doen nog één verwoede poging om de voormalig Manchester City-speler binnen te halen.
di 08 januari 2019
UITGELICHT: 'Al Ittihad neemt Belhanda over van Galatasaray'
Haast hoogstonwaarschijnlijk maar toch het vermelden waard: ook Younès Belhanda zwicht voor de kapitaalkrachtige Saudi Professional League, de middenvelder zou zich al reeds verbonden hebben aan de topclub.
di 08 januari 2019
CAF Awards: #TeamMarokko winnaar in maar liefst 4 prijscategorieën
Het regent prijzen in het Senegalese Dakar, vertegenwoordigers van het Marokkaanse voetballandschap vielen maar liefst vier keer in de prijzen.
di 08 januari 2019
Transfervrije Mokhtar: 'Ze lieten me geen andere keus'
In 'Bij Andy in de Auto' gaf Youness Mokthar er al blijk van: een profvoetballer moet soms, met het oog op een misschien wel onzekere toekomst, meer aan zijn portemonnee denken dan aan het sportieve totaalplaatje.
di 08 januari 2019
Transfer Talks: 'Voormalig Marokko U20-international kan naar FK Partizan'
Alleen is het prijskaartje wat AS Nancy hangt aan haar jeugdexponent ietwat te gortig voor de Serviërs.
di 08 januari 2019
Amrabat: 'In het begin was iedereen superpositief over me bij Feyenoord'
En niet veel later lieten ze hem in Rotterdam-Zuid verworden tot persona non grata, er zat voor de Marokkaans-international niets anders op dan zo snel mogelijk te verkassen uit de Kuip.
di 08 januari 2019
El Maach: 'Ben allereerst moslim, dat is sowieso prioriteit nummer 1'
Een prachtig en openhartig interview van de Jong Marokko-international, op Amerikaanse bodem vertelt hij in gesprek met de officiële kanalen van zijn eigen werkgever over zijn sportieve ambities en die in de privésfeer.