Nieuws
wo 06 maart 2019
UITGELICHT: Vader A-international Boutaïb herenigd bij zijn Schepper
Tussen al het UEFA Champions League-geweld door bereikte ons dinsdagavond helaas een triest bericht, de vader van Marokkaans-international Khalid Boutaïb is niet meer.
di 05 maart 2019
CONTRACTNIEUWS: PSV verlengt met groeibriljant Ihattaren tot medio 2022
Een nu al prima debuutseizoen werd dinsdagmiddag in het Philips Stadion bekroond met één seizoen verlenging bij de Eindhovenaren.
di 05 maart 2019
Derksen over Ihattaren: 'Talent, moet je meteen voor Oranje pakken'
En opnieuw lijkt een 'nationale discussie' aanstaande: nadat Hakim Ziyech, Oussama Tannane, Sofyan Amrabat én Oussama Idrissi de revue hebben gepasseerd, wordt nu plaatsgemaakt voor het uitmelken van de interlandkeuze van Mohammed Ihattaren. De nog maar 17-jarige groeibriljant mocht afgelopen weekend namens PSV voor het eerst in de basis starten.
di 05 maart 2019
'Renard treft Real Madrid's Diaz en Meziane voor oriënterend gesprek'
Gisteravond zat de Franse bondscoach - vergezeld door A-international Youssef En-Nesyri - nog op de tribune om CD Léganes - UD Levante te volgen. Eerder dit weekend zou hij om de tafel hebben gezeten met twee voor #TeamMarokko nog te strikken buitenkansjes.
di 05 maart 2019
Interlands: 'Renard doet beroep op Botola Pro-revelatie van HUSA Agadir'
Een opvallende naam kunnen we tegemoet zien in het definitieve lijstje van de Franse keuzeheer. Voor de aankomende affiches tegen Malawi (Afrika Cup 2019-kwalificatiereeks) en Argentinië zou het zomaar kunnen zijn dat de nog maar 22-jarige back zijn opwachting maakt in het rood en groen van #TeamMarokko.
ma 04 maart 2019
El Hamdaoui lovend: 'Gaat denk ik een hele mooie toekomst tegemoet'
Dat de Nederlandse pers de loftrompet stak voor het basisdebuut van Mohammed Ihattaren, dat is één ding. Dat collega's zich lovend uitlaten over het nog maar 17-jarige talent, dat geeft alleen maar nog meer glans aan de eerste keer dat hij als basisklant op het wedstrijdformulier stond.
vr 01 maart 2019
Renard: 'Tegen Argentinië hetzelfde laten zien als tegen Portugal en Spanje'
Het is de Franse bondscoach erom te doen dat #TeamMarokko met name tegen de Argentijnen zo goed mogelijk voor de dag komt. Alles is er volgens hem aan gelegen om deze laatste officiële krachtmeting in aanloop naar de Afrika Cup van komende zomer, winnend af te sluiten. Ook met het oog op de FIFA Ranking - belangrijk voor de loting voor de groepsfase van dit eindtoernooi - zijn goede resultaten cruciaal.
wo 27 februari 2019
Mastour: 'Zo'n type ben ik niet, alcohol en shisha zijn uit den boze voor me'
In een diepte-interview laat de nu 20-jarige Hachim Mastour zich onder andere uit over zijn status bij contractclub PAS Lamia 1964, blikt hij kort terug op zijn debuut namens #TeamMarokko en vertelt hij weer stappen te willen maken.
wo 27 februari 2019
Transfer Talks: El Hilali verlaat AC Milan voor het Zwitserse FC Chiasso
De voormalige Italië U18-international vervolgt zijn nog prille carrière bij een formatie uit de Zwitserse Challange League, het tweede niveau van dat land.
wo 27 februari 2019
Idrissi: 'Verheugd onderdeel te zijn van #TeamMarokko Incha'Allah'
It's all official, na via de Volkskrant zijn definitieve keuze wereldkundig te hebben gemaakt liet Oussama Idrissi het ditmaal onderstrepen via zijn Instagram.
di 26 februari 2019
UITGELICHT: 'Ziyech doneert €200.000 aan kankerfonds in Marokko'
Eerst de langdurig geblesseerde Leon de Kogel financieel bijstaan en dan kankerpatiënten uit Marokko een genereuze handreiking bieden, voor zo'n gebaar kan je alleen maar respect hebben. En dan is het ook nog dat hij dit allemaal buiten het zicht van de media heeft proberen te doen, dat het uiteindelijk alom bekend wordt is zeer zeker niet zijn wens geweest.
ma 25 februari 2019
Stroppa doet SSC Napoli-huurling Machach in de ban: 'Hij speelt niet meer'
Zijn avontuur bij de Serie B-formatie duurde nog geen maand of Zinédine Machach zorgde voor een onhoudbare situatie, spelen doet hij niet meer zolang coach Giovanni Stroppa met de scepter zwaait bij de huidige nummer 18 van die competitie.