Nieuws
ma 28 januari 2019
Transfer Talks: 'Qatarese grootmacht trekt aan tweevoudig international'
Men lijkt in het Midden-Oosten erg gecharmeerd van wat het Marokkaanse voetballandschap ons allemaal heeft voortgebracht, Raja Casablanca zal daar dan binnenkort misschien wel 'het slachtoffer' van worden.
ma 28 januari 2019
Botola Pro: Safri neemt tijdelijk de honneurs waar bij Raja, Garrido ontslagen
Aan de voormalig international de taak om zijn voormalige werkgever tegemoet te komen in deze overbruggingsperiode. Vandaag maakte de clubleiding van Raja Casablanca bekend de 49-jarige Juan Carlos Garrido trainer af te hebben gemaakt.
ma 28 januari 2019
UITGELICHT: FRMF bevestigt, #TeamMarokko treft Argentinië in maart
De kogel is door de kerk, het #TeamMarokko van bondscoach Hervé Renard krijgt op eigen bodem Argentinië voor hun kiezen.
zo 27 januari 2019
Vriendschappelijk: 'Argentijnse bond kiest voor #TeamMarokko na mislopen Tsjechië'
Een niet te missen gerucht wat jullie nog van ons tegoed hadden, niet Engeland maar Argentinië lijkt de sparringpartner van dit #TeamMarokko te worden. Lokale bronnen aldaar zijn er inmiddels meer dan van overtuigd, een krachtmeting die mogelijk in Casablanca gestalte gaat krijgen.
za 26 januari 2019
'Betreur het dat hij ons verlaat, maar hij maakt de keuze uiteindelijk'
Waar de Italiaanse media deze transfer kort hadden ingeleid, wordt het vertrek van Medhi Benatia uit het Allianz Stadium nu bevestigd door zijn eigen keuzeheer.
vr 25 januari 2019
Transfer Talks: 'SSC Napoli en Olympique Lyon in de markt voor Harit'
Al verloopt zijn carrière dit seizoen minder voorspoedig dan verwacht, aan interesse is er geen gebrek voor de aanvallende middenvelder.
vr 25 januari 2019
UPCOMING: 'Benatia bereikt persoonlijk akkoord met het Qatarese Al-Duhail SC'
Over en sluiten, zo lijkt het. De Qatari zouden nu enkel de plooien met Juventus glad moeten strijken, die club heeft het gemis van hun sterkhouder inmiddels al ingecalculeerd en is al een tijdje naarstig op zoek naar een geschikte vervanger.
do 24 januari 2019
Aboukhlal: 'Nederland nu eerste keus, toekomst nog ongewis'
Voor beide A-elftallen komt de rechtsbuiten voorlopig nog niet in aanmerking, wel houdt Zakaria Aboukhlal voor zowel Oranje als Marokko de deur open.
do 24 januari 2019
DEAL DONE: SSC Napoli doet Machach opnieuw van de hand aan Serie B-formatie
Het is de tweede uitleenbeurt voor de 23-jarige contractspeler van 'I Partenopei', nadat hij bij Carpi geen potten wist te breken krijgt de aanvaller nu een nieuwe kans toebedeeld bij een competitiegenoot van zijn voormalige werkgever.
do 24 januari 2019
Transfer Talks: 'Parma haalt El Kaddouri terug naar Serie A, keuring maandag'
Naar het er nu naar uitziet is de deal in kannen en kruiken, het enige wat de Marokkaans-international nog scheidt van een rentree op de Italiaanse velden is de gebruikelijke medische keuring die vooraf gaat aan het te ondertekenen papierwerk.
di 22 januari 2019
UPDATE: 'FA laat Engeland - #TeamMarokko in Londen afgewerkt worden'
Het Marokkaanse medium Le360.ma laat er geen gras over groeien, de Engelsen willen hun ploeg met #TeamMarokko in de eigen hoofdstad meten.
di 22 januari 2019
Hakimi: 'Hoop hetzelfde pad als dat van Carvajal te gaan bewandelen'
De Marokkaans-international trof tijdens zijn trainingskamp in Marbella het Spaanse medium MARCA. Dat onderonsje ging onder andere over een mogelijke rentree in het Spaanse hoogste niveau, La Liga.